Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Myg

Hvad er en myg?

 

Der findes cirka 30 forskellige arter af stikmyg i Danmark. Det er skovmyggen, der udgør den største plage. Det er kun hun myg, der stikker – de har brug for blodet for at kunne lægge æg. Hunmyggene bliver sultne omkring solnedgang og i de tidlige morgentimer, hvor luften er mest fugtig. Stikkeaktiviteten begynder sidst i maj, kulminerer i juni og klinger af i august. Dog kan strandengsmyg stikke i længere tid.

I Danmark findes der også de såkaldte hus myg, der overvintrer indendørs i kølige, fugtige og helst uforstyrrede lokaler. Typisk finder man husmyggene under loftet i kældre eller udhuse. Hvis husmyggene bliver forstyrret i sin overvintring, kan den stikke – derfor kan man også risikere at få myggestik om vinteren.

Myg | Randers volieren

Skovmyg

 • Fluestrips bonus | Randers volieren

  Fluestrips bonus

  118,00 KR
  Tilføj til kurv
 • Universal-Insektspray-750ml-

  Universal insektspray

  148,95 KR
  Tilføj til kurv

Hvordan bekæmper man myg?

 

I Danmark er der ikke godkendt midler til bekæmpelse af myg og myggelarver på større arealer i det fri. De midler, der findes, er hovedsageligt beregnet til at bruge direkte på huden. Der findes en række myggemidler i form af balsam, stifter, creme, spray og så videre. Vær opmærksom på at midlerne skal være godkendt af Miljøstyrelsen. Dette kan du se ved at der på etiketten står ”Omfattet af Miljøministeriets bekendtgørelse om bekæmpelsesmidler”.

De produkter Randers Voliere sælger er godkendt af Miljøministeriets bekendtgørelse.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Universal insektspray – Sprøjt direkte på insekterne i en afstand af 50 cm. Eller på de overflader der ønskes behandlet. Der anvendes 4 sprøjt pr løbende meter. Vask huden efter anvendelse. – Køb varen HER.

 

 1. Insektmiddel trinol 810 – Midlet er øjeblikkeligt dræbende på insekter. Har en langtidsvirkning op til 7 uger, afhængigt af underlagets beskaffenhed. Midlet ud sprøjtes hvor insekter kommer eller opholder sig. – Køb varen HER.

 

 1. Insektfælde med UV lys – Elektroniske insektfælde der med UV lys tiltrækker småfluer, myg og andre flyvende insekter til det ultraviolette lys. På vej mod det ultraviolette lys flyver insekterne mod et elektrisk ladet gitter med en effekt på 1000V, der dræber dem hurtigt, hygiejnisk og smertefrit. – Køb varen HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen