Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Problemer med Mus?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe mus. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv trådfælde, klapfælde med ekstra smæk på eller lokkemiddel. Så finder du det her.

 

Se vores udvalg af produkter mod mus her på siden.

Mus | Randers volieren

Husmusen

Hvad er en mus?

 

Musen er en familie af gnavere. Det er den største gnaver familie, og de cirka 700 arter der er udbredt i alle verdensdele. Den er bedst kendte mus er husmusen. Den findes i næsten alle lande hvor den lever sammen med mennesker i deres huse.

Mus er små dyr, op til rottestørrelse, der er ret ens af udseende. Snuden er spids, ørerne er store og normalt let synlige, og overlæben er kløvet i et hareskår. Halen er lang, skælklædt og med spredte, korte hår. På forpoten findes fire tæer og på bagpoten fem tæer.

De mest alm. mus i Danmark er husmusen og halsbåndsmusen.

Hvordan bekæmper man mus?

 

Har du fået mus i dit hjem, selvom du har gjort alt, hvad du kunne for at forebygge, at de kom ind, har du flere forskellige muligheder for at slippe af med dem. Hvilken der er den rigtige, kommer blandt andet an på, hvor musen lever.

Den mest hyppige type af fælder er smækfælden. Smækfælden dræber musene hurtigt og effektiv. Fælderne bør forsynes med passende lokkemad (ikke altid ost). Det er vigtigt at montere lokkemaden, sådan at musene skal gøre en indsats for at virke lokkemaden fri

Man bør ikke spare på antallet af fælder, da antallet af fælder øger sandsynligheden for fangst. En enkeltstående fælde bør så vidt muligt opstilles i vinkelret position ud fra vægge og paneler, med selve udløseren ind mod væggen, hvor musene typisk opholder sig.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen