Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Muldvarp

Hvad er en muldvarp?

 

Muldvarpen den europæiske muldvarp, er et pattedyr i ordenen ægte insektædere. Den skaber gange under jorden, hvor den især lever af regnorme. Muldvarpen anses som regel for et skadedyr i beboelsesområder og marker, men er et gavnligt dyr i skove, da den gennemlufter jorden. Den former fra jorden skud, som for mange anses som et irritationsmoment.

Muldvarpen laver flere forskellige slags gange, der alle er cirka 5 cm brede og 4 cm høje. De permanente gange findes oftest i 10–20 cm’s dybde, men dybden varierer mellem 5 og 100 cm. Disse permanente, dybereliggende gange udgraves således, at den overskydende jord presses op til jordoverfladen og danner de velkendte muldvarpeskud eller muldskud.

Muldvarp | Randers volieren

 • REVIRA mod muldvarper mm

  REVIRA mod muldvarper, mosegrise mm

  394,95 KR
  Tilføj til kurv

Hvordan bekæmper man muldvarpen?

 

Den nemmeste måde at fange muldvarpe er ved brug af en muldvarpesaks. Den findes i en række forskellige udgaver. Alle modeller er designet ud fra det princip, at det fanger muldvarpen når den rør saksen, nedsættes i muldvarpens gange. Princippet bag fælden udnytter således, at muldvarpen har begrænset syn. Da muldvarpen har god lugtesans, kan du med fordel anvende handsker ved montering, sådan du ikke påføre unødig menneskelig aroma.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

                          

 1. Muldvarpesaks – Saksen sættes nemt op ved, at man først graver en af muldvarpens skud op, så du har fri adgang til tunnelen nedenunder. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Muldvarpeskræmmer – Virker ved, at den udsender lyde igennem jorden i alle retninger med en frekvens på 400Hz, hvilket der skaber små vibrationer i jorden. – Køb varen HER.

 

 1. Karbid (kalciumkarbid) – Karbid lægges ned i hullerne, der hældes vand på, og jord eller en sten lægges over hullet, så hullet er lukket tæt. Der dannes en yderst brandfarlige gas. Husk må ikke benyttes i nærheden af åben ild. – Køb varen HER.

  

 

 

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen