Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Kat

Hvad er en kat?

 

Nyere forskning har slået fast at huskatten (Tamkat) nedstammer fra den afrikanske vildkat.

En kat, hvis herkomst er formelt registreret, kaldes en racekat, en ren avlet kat eller en udstillingskat. I snæver forstand stammer en ren avlet kat kun fra individer af samme race. En racekat er en kat, hvis herkomst er registreret, men den kan have stamfædre af forskellige racer. Katte, hvis herkomst er ukendt, kaldes langhårede eller korthårede huskatte.

Kat | Randers volieren

British Longhair (Highlander)

 • stork i plast | Randers volieren

  Stork – Plast Højde 78 cm

  162,00 KR
  Tilføj til kurv
 • REVIRA mod katte

  REVIRA mod katte

  394,95 KR
  Tilføj til kurv

Hvordan kommer man af med uønsket kat?

 

Er du træt af naboens kat? Løse, vilde og uønskede katte kan være til stor irritation, da kattedyr har for vane at markere territorium med urin. Desuden kan katte kradse og skade møbler og andet blødt materiale.

 

Katten som de flest har problemer med, i form af uønsket kat i haven er huskatten eller vild katten.

 

Huskatten

 

Huskatten er en lille, tæmmet, kødædende pattedyr oftest med pels. Den kaldes huskat eller bare kat, når der ikke er grund til at skelne den fra andre kattedyr. Katten er værdsat af mennesker for dens selskab og evne til at jage mus og rotter. Mange huskatte bliver op mod 20 år gamle.

Mange mennesker der har en huskat, har den også til at gå ude og lukker den ind indimellem.

 

Vildkatten

 

Vildkatten regnes som stamformen til tamkatten, der nu oftest opfattes som en selvstændig art. Vildkatten lever mest af gnavere eller andre små pattedyr, men også fugle, krybdyr, padder og insekter. I sjældne tilfælde jager vildkatten større bytte som harer. Ligesom tamkatten lister vildkatten sig ind på byttet.

Vildkatten er sky og undgår at komme for tæt på mennesker.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Ultralydsskræmmer til katte – Skræmmerens formål er, at skræmme dyr, når de kommer ind på et område, hvor de ikke må opholde sig. Bemærk at det skal være på egen grund. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Katte pigge i plastik materiale – Da kattens poter er meget følsomme, bryder de sig ikke om at berøre disse katte pigge. – Køb varen HER.

 

 1. REVIRA (Det usynlige hegn) – REVIRA består af brændte ler kugler (type LECA), som gennem en særlig og unik fysisk behandling giver granulatet en funktion, som har vist sig meget afskrækkende på bestemte dyr. Kan benyttes på områder hvor der færdes hunde idet de ikke bliver påvirket af det. – Køb varen HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen