Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af
Trustpilot | Randers Volieren

Grenholder

Grenholdere samt grene monteres nemt på indersiden af buret og skaber et naturligt miljø for fuglene at opholde sig på. Randers voliere forhandler grenholdere fremstillet i galvaniseret metal, og de fås til grene i forskellige længder og størrelser, der både passer til bure og volierer.

Hos Randers Volieren producere vi selv vores grenholdere og derfor kan vi lave lige den grenholder du ønsker. Så har vi ikke modellen i sortimentet, som du lige står og mangler, så kontakt os på mail og vi laver den model som passer dig.

Email: jonas@voliere.dk

Grenholder 12 cm | Randers volieren

Hvorfor brugen en grenholder?

En gren er det naturlige sidde og opholdsstedsted for fugle i naturen, så når fugleburet/ fugle volieren skal indrettes må dette gerne indeholde en eller flere grene til formålet. Samtidig kan grene og siddepinde kombineres med andre slags artikler, tilbehør og produkter beregnet til indretning af fuglebure/ voliere, så fuglene på den måde stimuleres og aktiveres.

Aktivering af vores fugle er vigtig. Alle fugle skal stimuleres for ikke at kede sig og blive stereotyp. I naturen bruger fugle det meste af dagen på at søge efter føde, og det er ingen undtagelse for tamfugle. Her gælder det om at få vækket din fugls naturlige nysgerrighed. Det kan eksempelvis ske ved brug af fuglelegetøj, kolber, redekasser og diverse andet udstyr.

Grenholdere samt grene monteres nemt på indersiden af buret og skaber et naturligt miljø for fuglene at opholde sig på. Det giver fuglen mulighed for at sidde et sted i buret og evt. kigge ud på omgivelserne, slappe af, spise og meget andet.

Desuden er det vigtigt for fugle at have pinde eller grene at sidde på, da det er vigtigt for fuglens helbred. Grenene medvirke også til at give fuglen sunde og stærke fødder og forhindre sår og skader på fødderne, kolde og tørre fødder og på længere sigt gigtskader.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen