Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Foder karrusel

 

 

En foder karrusel gør din fodring af dyr til en leg. Du slipper for at åbne ind til buret, men svinger blot karrusellen ud og fodre.

Hos Randers Volieren fører vi 3 typer foder karruseller: fin plade karruseller, aluminiums karruseller og vores egen Randers Volierens originale foder system. Har vi ikke den str. du lige står og mangler, så send os en mail med det ønskede mål, så laver vi den til dig.

Email: jonas@voliere.dk

 

Stor Foder karrusel med 2 skåle | Randers Volieren

Fin plade karrusellen

Fin plade karrusellen er lavet i 0.7mm Fin plade. som er stanset ud til skåle og bukket. Den fås i 2 modeller en med 2 skåle og en med 3 skåle.

Aluminiums karrusellen

Aluminiums karrusellen består af en aluminiums ramme lavet i 20 x 20 x 1.5mm profilrør og en rustfri karruseller i 1mm syrefast rustfri stål. Den fås i 3 modeller en med 1 skål og en med 2 skåle og en med 3 skåle.

Model “Randers Volieren”

Foder system Model “Randers Volieren” er et af verdens bedste foder systemer. Det kan monteres på alle typer rammer. Det er solidt og holdbar kvalitet, da det kan holde til mange af de større dyr fra f.eks. aber til store papegøjer. Systemerne bliver speciel lavet efter ordre til de originale Randers Voliere skåle. Eller andre skåle efter kundernes ønsker. Randers Volieren foderlåger er fremstillet i kraftigt galvaniseret stål.

Dette system er det som sidder hos landes førende fugle opdrætter og mange af Europas zoologiske haver.

6
  6
  Kurv
  L stykke grå stor | Randers volieren
  L-stykke 20 mm - Grå
  8 X 6,00 = 48,00
  Hængsel | Randers Volieren
  Rustfrit hængsel
  2 X 20,00 = 40,00
  Stilbar fod | Randers volieren
  Stilbar fod
  1 X 24,00 = 24,00
  hjørnestykke Grå Stor | Randers volieren
  Hjørne samlestykke - Grå
  1 X 6,00 = 6,00