Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Problemer med Fluer?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med Fluer. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv udendørs fluefanger, et fluetårs med klister eller måske en universal insektspray.
Vi har gode gamle fluesmækkere og vores nye model har indbygget pincet.

Se vores udvalg af produkter mod Fluer her på siden.

Stueflue | Randers volieren

Stueflue

Hvordan bekæmper man fluer?

 

En skraldespand, der ikke lugter og er uden fritliggende kødrester, er den bedste måde at forhindre, at spyfluer kommer. Så sørg for at snøre affaldsposerne til, så der ikke løber kødsaft ud, og vask affaldsbeholderen af en gang i mellem. Stil den ikke for varmt et sted, da spyfluer kan lugte kød og fisk flere kilometer væk.

Som med stuefluer kan du endvidere forsøge at holde spyfluerne ude af din bolig med insektnet for vinduerne eller klister-strips, der hænger i vinduet og/eller fra loftet.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

  1. Fluestrips Bonus – Fluestrips er små stykker tape du klistre nederst på glasset på dine vinduer, og så sørger de for at fluerne ikke irriterer dig mere. – Køb varen HER.

 

  1. Fluefanger tårn–Fluefanger fluetårn er en miljøvenlig og insekticidfri fluefanger, der beskytter dit hjem mod generende fluer uden brug af insektmiddel. Insektfangeren har et 3D-mønster med fluorescerende farve, der lokker fluer til, hvorefter de dør, når de rammer fælden – Køb varen HER

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

  1. Fluestop – Ved flyvende insekter sprøjtes i alle retninger, så midlet fordeler sig jævnt i rummet. – Køb varen HER.
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen