Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Fangstnet

 

 

Dine chancer for at indfange din løssluppen fugl udendørs afhænger af, hvor hurtigt du indser, at den er stukket af. Det vil være lettere at lokke den tilbage, hvis den stadig er i nærheden af sit bur og/ eller sine burkammerater, men hvis den er fløjet længere væk, kan det være lidt af en opgave.

Det er her du får brug for et fangstnet til opgaven. Vores fangstnet fås i mange forskellige størrelser. Fra 13 cm – 60 cm i diameter og total længder fra 39 cm – 1m. Så du kan fange alt undsluppet undulater til papegøjer.

Fangstnet stort | Randers volieren

Indfangning af undsluppen fugl

Forsvundne fugle er mere tilbøjelige til at blive hængende længe nok til at blive fanget, hvis du selv holder fugle i en udendørs voliere. Synet, lyden og maden fra dine fugle vil tiltrække den vildfarne fugl.

Den eneste realistiske fangstmetode er et net, medmindre fuglen er rolig og tam nok til at komme til din hånd. Når den er blevet fanget, er det første, den har brug for, tid for sig selv i et stille bur udstyret med siddepind, mad og vand. Hvis fuglen er panisk, skal du ikke dække buret til – lad fuglen være et lunt sted et par timer for at lade den komme sig og vænne sig til sine omgivelser. Hvis den har været ude i længere tid, er den sandsynligvis sulten, træt og kold.

Hvis du ikke kan finde ejeren af den vild flyvende fugl og gerne vil beholde den, er det vigtigt at du ikke putter den direkte ind til dine egne fugle. Du skal putte den i karantæne først.  Karantænen er til gavn for dine fugle, i tilfælde af at den ny ankomne skulle have en sygdom.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

2
  2
  Kurv
  terrasse voliere | Randers volieren
  Terrasse voliere
  1 X 2.900,00 = 2.900,00
  Foder karrusel med 3 skåle | Randers volieren
  Foder karrusel med 3 skåle
  1 X 395,00 = 395,00