Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Måger

Hvad er en måge?

 

Måger er en under familie af mågefuglene. De er udbredt i alle verdensdele og er store eller mellemstore fugle, der er knyttet til vandet. Danmark er med sine mange lavvandede strande et godt sted for måger.

Fødderne er forsynet med svømmehud, vingerne er lange og slanke, og fuglen er let og ubesværet med rolige vingeslag. Fjerdragten er ret ensartet farvet, hyppigst gråblå på oversiden og hvid på undersiden. Mange måger yngler i kolonier og færdes også udenfor yngletiden i flokke. Føden er meget variabel, men består oftest af småfisk eller krebsdyr.

Den mest almindelig måge i Danmark er sølvmågen. Det er også den største af de måger, der har sølvgrå ryg og sorte vingespidser. Næbbet er kraftigt og gult med en rød plet og øjnene er små og gule. Benene er lyserøde (der findes dog sølvmåger med gule ben).

 

Måger | Randers volieren

 • Skræmmer Krage 4 stk. | Randers volieren

  Skræmmer Krage 4 stk.

  199,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Fuglepigge | Randers volieren

  Fuglepigge

  169,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Skræmmer flyvende rovfugl | Randers volieren

  Skræmmer Flyvende Rovfugl

  167,00 KR
  Tilføj til kurv
 • Lokkemiddel t/ Mår og Ræv 50 ml | Randers volieren

  Lokkemiddel t/ Mår og Ræv 50 ml

  58,00 KR
  Tilføj til kurv

Hvordan bekæmper man måger?

 

Man bør i ejendomme, som ofte er udsat for mågebesøg, sørge for jævnligt at gennemgå taget og fjerne alle ansatser til mågereder i perioden januar-marts, hvor rederne bygges. Dette må man gerne gøre uden tilladelse.

Du kan også holde antallet nede ved at fjerne æg og unger. Denne metode kræver dog tilladelse fra Naturstyrelsen, da mågerne er fredet i ynglesæsonen. Kontakt evt. Naturstyrelsen eller teknik- og miljøforvaltningen i din kommune for at få nærmere information, hvis du er generet af måger.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Ultralydsskræmmer med alarm – De uønskede dyr undgår området hvor skræmmeren er placeret, da de generes af de ubehagelige ultralyde, alarmlyde og den skarpe blitz. Skræmmeren aktiveres kun når der er bevægelse i området. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Fuglepigge – Disse pigge vil gøre det umuligt for fugle at lande imellem piggene, fuglene vil for det meste ikke engang prøve i første omgang at lande, når de ser piggene, og vil i stedet bare lede videre efter et andet sted, hvor de kan lande. – Køb varen HER.

 

 1. Flyende rovfugle skræmmer – Flyvende rovfugl. Holder de større skadefugle og andre skadedyr væk fra have og lign. – Køb varen HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen