Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Kakerlakker

Hvad er en kakerlak?

 

En kakerlak er et insekt med en fladtrykt krop og lange antennerne. Hovedet er nedadrettet med bidende munddele. Benene er lange og er udmærkede som løbeben. Vingerne er oftest veludviklede, men kakerlakker ses sjældent flyvende. Bagkroppen har et par korte haletråde.

De vildtlevende kakerlakker opholder sig om dagen ofte skjult under mos og blade eller i barkrevner. De indendørslevende arter kan gemme sig under paneler eller i gulvsprækker. Disse arter findes især på steder, hvor der varmt og rigelig adgang til fødevarer, f.eks. i køkkener, restauranter og bagerier. De lever af plantedele, brød, kød, gryn etc.

Orientalsk han kakerlak | Randers volieren

Orientalsk han kakerlak

 • Mite Plus Spray 500 ml

  Mite plus spray

  167,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Universal-Insektspray-750ml-

  Universal insektspray

  148,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Myre-gel, sirup

  Myre-gel, sirup

  99,95 KR
  Tilføj til kurv

Tegn på kakerlakker

 

Tre tydelige tegn på, at du har kakerlakker

 

Da de primært er aktive om natten og gemmer sig meget i sprækker, mørke kroge og kældre, kan de være svære at finde. Derfor er der i stedet en række tegn, du kan holde øje med, som kan afsløre, om du har et kakerlakproblem:

Finder du små ekskrementer, der mest af alt minder om dem fra en mus, så kan der meget vel være tale om kakerlak afføring. Spor af ekskrementer er faktisk den nemmeste måde at finde frem til deres gemmested.

Oplever du insekter i dit køkken eller badeværelse, som hurtigt gemmer sig, når du tænder lyset, så kan der være tale om kakerlakker.

Finder du kakerlaklignende insekter i hjemmet – fx i dine madvarer, så kan det også være et tegn på, at du har kakerlakker.

 

Hvordan bekæmper man kakerlakker?

 

Skal du bekæmpe kakerlakker, så gælder det om at gøre livsbetingelserne så dårlige for dem som muligt. Kakerlakker har behov for vand, varme, vegetabilsk føde og for revner og mindre hulrum til at gemme sig i. Du skal derfor fjerne kakerlakkernes muligheder for at få dækket disse behov.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Universal insektspray – Sprøjt direkte på insekterne i en afstand af 50 cm. Eller på de overflader der ønskes behandlet. Der anvendes 4 sprøjt pr løbende meter. Vask huden efter anvendelse. – Køb varen HER.

 

 1. Insektmiddel Trinol 810 – Har en langtidsvirkning op til 7 uger, afhængigt af underlagets beskaffenhed. Midlet ud sprøjtes hvor insekter kommer eller opholder sig. Ud sprøjtning på rene og faste overflader giver den bedste langtidsvirkning. – Køb varen HER

 

 1. Insektfælde –Fælden opsættes, hvor skadedyrene/insekterne færdes. Dette er ofte ved rørgennemføringer, bag eller under sofaen, i køkkenskabe, på badeværelset osv. Klisterfælden er helt uden insektgifte og lugte og er derfor uden gener for omgivelserne. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen