Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Edderkopper

Hvad er en edderkop?

 

Edderkopper er karakteriseret ved at have en todelt krop, otte ben, spindevorter og giftkirtler. Der er ca. 500 arter af edderkopper i Danmark og ca. 49.800 beskrevne arter i verden. De fleste edderkopper slår deres bytte ihjel ved hjælp af gift, bortset fra en enkelt planteæder er de alle sammen rovdyr.

Danske edderkopper er ikke farlige, de kan godt bide, men de fleste af dem kan ikke bide igennem huden. Næsten alle edderkopper bruger gift til at dræbe sit bytte. Edderkoppers gift er ikke farlig for mennesker, selvom det er ubehageligt at blive bidt af fx rovedderkoppen eller vandedderkoppen.

Edderkoppen lever af insekter, hvilket er en fordel for os mennesker, da insekterne inkluderer skadeinsekter som myg og pelsklannere.

Mejeredderkoppen | Randers volieren

Mejeredderkoppen

 • Universal-Insektspray-750ml-

  Universal insektspray

  148,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Myrespray 400ml

  Myrespray

  97,95 KR
  Tilføj til kurv

Hvordan bekæmper man edderkopper?

 

Edderkopper bevæger sig som oftest først ind i vores hjem om efteråret. De søger efter et varmt sted at overvintre.

Det bedste råd, er at lade dem være. Det kan dog være svært da millioner af mennesker, har en reel frygt for edderkopper.

I Danmark er stort set alle edderkopper og deres spind bare til irritation, ingen af de danske arter er dødelig giftige. Dog kan mennesker der er særligt allergiske reagere på bid. Giftige edderkoppearter kan blive indført med fødevare fra andre lande, men dette høre til sjældenheder. Dette betyder ikke at frygten for edderkopper er mindre og de kan udgøre et reelt problem i private hjem og på virksomheder.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Universal insektspray – Sprøjt direkte på insekterne i en afstand af 50 cm. Eller på de overflader der ønskes behandlet. Der anvendes 4 sprøjt pr løbende meter. Vask huden efter anvendelse. – Køb varen HER.

 

 1. Insektmiddel Trinol 810 – Har en langtidsvirkning op til 7 uger, afhængigt af underlagets beskaffenhed. Midlet ud sprøjtes hvor insekter kommer eller opholder sig. Ud sprøjtning på rene og faste overflader giver den bedste langtidsvirkning. – Køb varen HER.

 

 1. Insektfælde til edderkopper – Insektfælden og det indeholdende lokkestof er udviklet af entomologer, og har en god tiltrækningskraft på de uønskede insekter. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen