Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Duer

Hvad er en due?

 

Duer varierer i størrelse mellem en lærke og næsten op til en kalkun. Fuglene har kompakte kroppe med kort hals, og korte slanke næb, der ved basis har en blød voksagtig hud. Fjerdragten spænder fra overvejende grå til meget farvestrålende. Nogle arter er tilknyttet det åbne land, mens andre kun findes i skove. Alle arter har en veludviklet kro (udposning af spiserøret), der anvendes til at opmagasinere føden, der især er vegetabilsk

Duernes sang kaldes kurren. De lægger normalt kun mellem 1 og 3 hvide æg i kuldet. Ungerne fodres med såkaldt duemælk, der udskilles i kroen som en osteagtig masse.

De mest kendte duer i Danmark Ringdue, tyrkerdue, tamdue, huldue, turteldue og klippedue.

Duer | Randers volieren

 • Skræmmer Krage 4 stk. | Randers volieren

  Skræmmer Krage 4 stk.

  199,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Skræmme krage | Randers volieren

  Skræmmer krage

  54,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Fuglepigge | Randers volieren

  Fuglepigge

  169,95 KR
  Tilføj til kurv
 • Skræmmer flyvende rovfugl | Randers volieren

  Skræmmer Flyvende Rovfugl

  167,00 KR
  Tilføj til kurv

Hvordan bekæmper man duer?

 

Der findes flere metoder til at bekæmpe og løse et problem med duer. Der kan opsættes wiresystemer, net eller duepigge, hvis formål er at få duerne til at søge andre steder hen. Disse forholdssikringer monterer vi diskret på duernes opholdssteder, så som altaner og gesimser.

Tamduen, som er kilden til de fleste dueproblemer, er undtaget fra almindelige jagtbestemmelser og må jages året rundt. Du må også uden nærmere tilladelse ødelægge dens reder og æg eller fange fuglene i fælder.

Opsætter du fælder, skal du tilse dem flere gange om dagen, og hvis de dræbte duer har unger, skal ungerne aflives.

I det hele taget skal bekæmpelsen ske så skånsomt som muligt, så der ikke er tale om dyrplageri. Det er ikke tilladt at anvende gift i bekæmpelsen af duer.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 

 1. Ultralydsskræmmer med alarm – De uønskede dyr undgår området hvor skræmmeren er placeret, da de generes af de ubehagelige ultralyde, alarmlyde og den skarpe blitz. Skræmmeren aktiveres kun når der er bevægelse i området. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Ultrasonisk afskrækker mod fugle – Effektiv afskrækker, der skræmmer fugle væk ved hjælp af tre forskellige lydprogrammer. Apparatet udsender lyde på en fast cyklus eller ved hjælp af en smart bevægelsessensor, der registrerer fuglene. – Køb varen HER.

 

 1. Fuglepigge – Disse pigge vil gøre det umuligt for fugle at lande imellem piggene, fuglene vil for det meste ikke engang prøve i første omgang at lande, når de ser piggene, og vil i stedet bare lede videre efter et andet sted, hvor de kan lande. – Køb varen HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen