Randers Volieren | Vi holder den inde, du holder af

Bananflue

Hvad er en bananflue?

                     

Du har sikkert oplevet de små fluer sværme rundt i køkkenet omkring håndvasken eller frugtskålen. Det er en ganske træls og ulækker oplevelse, og så formerer bananfluerne sig ovenikøbet hurtigt.

En bananflue er typisk 3 – 4 mm lang og gulbrun i farven. Fluerne kan lægge op til 25 æg om dagen, og påbegynder allerede æglægningen 24 timer efter, at de har forladt puppestadiet.

Bananfluerne går også under betegnelserne frugtfluer og eddikefluer. Fælles for dem alle er, at de lever af gærceller, som typisk findes i frugt, grønt og andre søde madvarer.

Bananflue | Randers volieren

 • Fluefanger til bananfluer | Randers volieren

  Fluefanger til bananfluer

  38,00 KR
  Tilføj til kurv
 • greenprotect bananfluefaelde tiltraekker og fanger den lille flue

  Bananfluefælde

  55,00 KR
  Tilføj til kurv
 • Universal-Insektspray-750ml-

  Universal insektspray

  148,95 KR
  Tilføj til kurv

Hvordan bekæmper man bananfluer?

 

Hvis du gerne vil undgå bananfluer i køkkenet, er den nemmeste metode forebyggelse. Undgå at efterlade åbnet emballage fra madvarer for længe på køkkenbordet, sørg for at madrester skylles af service og tjek jævnligt frugten for brune pletter.

Er du alligevel så uheldig at have fået bananfluer, skal du som det første fjerne det, som tiltrækker dem, fx dårlig frugt eller grønt. Dernæst kan du bruge forskellige fælder med lokkemiddel til effektivt og hurtigt at slippe af med bananfluerne.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Bananfluefælde – Fælden lokker voksne bananfluer ved hjælp af det specielle lokkemiddel, som flasken indeholder. Når bananfluerne kommer ind i fælden, drukner de. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Fluefanger til bananfluer –Lugtfrit dobbeltsidet insekt fælde med langtidsvirkende lim. Tiltrækker, 24 timer i døgnet. – Køb varen HER.

 

 1. Fluestop – Ved flyvende insekter sprøjtes i alle retninger, så midlet fordeler sig jævnt i rummet. – Køb varen HER.

 

 

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen